Agnes-Tips!


Kära vänner och släkt (och Josses vänner och släkt såklart). Kan vi snälla få lite cred för denna måltid som gjordes när brodern var här? Helt improviserad av mig och ARvid på tesco efter en heldag på Portobello market, jättemätta efter en stor portion paella. När vi gick in på tesco så hade vi i tanken en kycklinggryta som Arvid kunde receptet på. Men efter en stunds handlande så kommer min aningens trötta hjärna på att Josse inte äter kött. Så där står vi och har ingen energi till att komma på en måltid från scratch. När vi står vid fiskavdelningen så väljer vi länge mellan regnbågslax (billig!) och laxfileer (dyra!). Tillslut blir det de hela fiskarna, som jag försövrigt måste köpa igen pga priset, och vi (fast ända mest jag..eehm!) utgår från det.

Detta blev resultatet;



Chili och rosmarin-fylld regnbågslax (baked) med potatis och vitvinssås med skogschampinjoner från marknaden. Till, en god fräsch blandsallad med avokado.



MUMS! Ett måste till mitt och Josses julbord. Kom förresten gärna med förslag till julbordet. Får inte ta mer än två timmar att tillaga...:)

Hade! Natti.



Kommentarer
Postat av: Paps

Vilka skapelser barna borte storstaan hava gjort, man blivo rent både tåraögd och rent uta småsugen på tökene regnbåga!

2009-12-17 @ 12:43:00
Postat av: Frida

fan snygging, ska vi ha en dejt och du lagar mat eller?? ;)

2009-12-17 @ 22:47:25
URL: http://smokeonthewater.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0